Politiet har fået fire nye spor efter 17-årige Holger

17-årige Holger har været forsvundet i over en måned. Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde ham

Holger var i sommer i New York med sine forældre og sin bror, hvor billedet her er fra. Forældrene håber nogen ved, hvor deres søn nu er henne. Foto: Privat - Station 2 efterlyst Foto: Privat - Station 2 efterlyst

Sådan her ser Holger ud. Foto: Privat - Station 2 efterlyst Foto: Privatfoto

1 af 2

Siden i aftes, hvor Station 2 Efterlyst bragte en efterlysning af 17-årige Holger fra Aarhus, har Østjyllands Politi fået fire nye henvendelser.

Folk må gerne være opmærksomme på kolonihavehuse og sommerhuse, som de ikke bruger eller ikke har lejet ud.

Jeanette Løv Rasmussen, Østjyllands Politi

Den mest interessante kommer fra en person, der har set Holger på Frederiksborggade ved Nørreport i København den 26. november i år, da det kun er fem dage siden.

Derudover har de hørt fra en person, der har set Holger i nogle shelters omkring Egå Engsø i Aarhus.

Politiet har tidligere ledt i det område, da hans forældre nævnte det område som et sted, hvor Holger tidligere har opholdt sig, i forbindelse med at han er gået hjemmefra.

Læs også 17-årige Holger væk i over en måned: - Vi er så bekymrede

To andre personer mener at have set Holger i henholdsvis Brønshøj og på Skanderborgvej i Aarhus sidst i oktober, omkring det tidspunkt hvor han forsvandt.

Tjek sommerhuse

- Folk må gerne være opmærksomme på kolonihavehuse og sommerhuse, som de ikke bruger eller ikke har lejet ud, da det kunne være steder, hvor han kunne finde på at opholde sig, siger Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi.

Holger blev meldt savnet i offentligheden den 31. oktober, og noget tid derefter fandt forældrene ud af, at deres søn havde været i Ungdomshuset i Nordvestkvarteret i København, den første weekend han var forsvundet. Forældrene har været rundt og lede efter deres søn - først i Aarhus og senere i København.

  Foto: Station 2 Efterlyst

Afviser ikke ulykke

- Vi kan ikke afvise, at der er sket en ulykke, men vi har ikke nogen formodning om det, men det er klart, at vi er bekymrede, fordi han har været forsvundet i så lang tid, så jo flere henvendelser jo bedre, siger Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi.

Sådan her ser Holger ud. Foto: Privat - Station 2 efterlyst Foto: Privat - Station 2 efterlyst

Østjyllands Politi har også forsøgt at finde Holger, men indtil videre forgæves. Ifølge politiassistent Steffen Rousing er der særligt en ting, der gør det ekstra svært:

- Der er ikke nogen steder, vi kan spore, hvor han har været. Han har ikke taget sin telefon eller et hævekort med, og han har heller ikke været på sociale medier, efter han forsvandt. Så det gør det meget svært, fortæller Steffen Rousing.

Politiet kan kontaktes på 114.