Politiet har anholdt formodet Rema 1000-røver

Politiet har nu anholdt og sigtet en 25-årig mand, der mistænkes for onsdag at røve Rema 1000 i Tranbjerg. Det sker få timer efter, politiet offentliggjorde videomateriale af manden.

Opdatering: Østjyllands Politi har torsdag eftermiddag anholdt en 25-årig mand, der sigtes for at have begået røveri mod Rema 1000 i Tranbjerg onsdag den 26. januar.

Ifølge politiet skete anholdelsen efter tip fra en borger, der havde set efterlysningen og tilsyneladende kunne genkende manden.

Tidligere bragte vi et billede og en overvågningsvideo fra røveriet i Rema 1000. Da den formodede gerningsmand nu er anholdt, er materialet fjernet på politiets anmodning.


Østjyllands Politi frigiver nu både billede og en video af den mand, som onsdag formiddag begik væbnet røveri mod en Rema 1000 på Kirketorvet i Tranbjerg.

Det sker i håb om, at offentligheden kan hjælpe til at identificere manden, som slap af sted med et ukendt pengebeløb. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi fik anmeldelsen onsdag klokken 10.17.

Få minutter forinden var mandet kommet ind i butikken, var gået direkte om bag ved den ene kasse, hvor han med en kniv havde truet kassemedarbejderen, så han fik mulighed for at åbne kassen og stjæle et bundt pengesedler. Manden løb herefter fra stedet i nordlig retning, lyder det i pressemeddelelsen.

Gerningsmanden beskrives som følgende:

Dansk af udseende, 20-25 år gammel og 170-175 centimeter høj.

Han er almindelig af kropsbygning, lys i uden og har brune øjne. Håret er mørkt og kort.

Manden havde kraftigt, mørkt skæg under hagen og på kinderne.

Han var under røveriet iført en lysegrå jakke med mørkegrå ærmer, lysegrå sweatpants, muligvis af mærket Adidas og sorte træningssko med hvid sål. Han havde desuden en sort strikhue og et sort mundbind på.

Kniven han brugte til at skaffe sig pengene, var en jagtkniv.

Kan man kende manden eller har oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på 114.