Politiet efterlyser: Har du filmet vandscooter i Aarhus?

Østjyllands Politi leder efter vidner til en vandscooter, der sejlede vildt rundt i Aarhus

Arkivfoto fra ulykken i Københavns Havn. Foto: Mathias Øgendal - Scanpix

Den 18. maj, kun 12 dage efter en forfærdelig vandscooter-ulykke i Københavns havn, der kostede to amerikanske kvinder livet, fik Østjyllands Politi henvendelser fra flere borgere, der så en mand sejle vildt og voldsomt på en vandscooter nær Den Permanente i Aarhus.

I den forbindelse anholdte Østjyllands Politi en 35-årig mand og sigtede ham for at bringe andres førlighed i fare. 

Læs også Bragte andre i fare: Mand sigtet for vandscooter-vanvid

Nu vil Østjyllands Politi gerne høre fra folk, der var vidne til episoden på vandet den 18. maj.

- Vi vil gerne have noget mere dokumentation. Den anholdte er stadig sigtet i sagen, men vi vil rigtig gerne høre fra nogen, der har set det eller måske endda har optaget noget med mobiltelefonen, det vil gøre det nemmere for os og give os yderligere dokumentation, siger kommunikationskonsulent hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Dødsulykke fører til kørekort for at sejle vandscooter

Manden blev den 18. maj anholdt, efter at politiet havde lagt en fælde for ham, hvor de lod som om, at de forlod området – og det lokkede den 35-årige mand frem på sin vandscooter igen.

Den 35-årige fik desuden beslaglagt sin vandscooter til nærmere undersøgelse.

- Vi er rigtig glade for, at folk kontakter os, når de ser de her vandscootere, der sejler hensynsløst og til fare for andre i havneområdet. Det skal vi have stoppet, og derfor sendte vi også med det samme en patrulje derned, sagde politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen den 18. maj. 

02:52

Ulykken i København fik Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S) til at kræve skærpelse i lovgivningen. Se interview fra den 8. maj.

Luk video