Politiet efterlyser 23-årig efter knivstik: Betragtes som farlig

Østjyllands Politi efterlyser en 23-årig mand, der betragtes som farlig

OBS: Den 23-årige mand er torsdag blevet anholdt og sigtet for forsøg på drabsforsøg. Derfor har vi fjernet hans navn og billede fra denne artikel. Du kan læse mere om anholdelsen her.

Sent tirsdag aften skete der et knivstikkeri på Randersvej i Aarhus, og nu efterlyser Østjyllands Politi den formodede gerningsmand.

Der er tale om en 23-årig mand, som Østjyllands Politi nu har offentliggjort navn og billede af. 

Cirka klokken 23.21 var tre 14-årige drenge på vej hjem fra fodbold nær Veri Centret i Vejlby, da gerningsmanden på Frijsenborgvej bad dem om hjælp til at finde sin bil.

Drengene sagde, at de skulle hjem, men gerningsmanden truede dem med en kniv og sagde, at han ville stikke dem med kniven, hvis de ikke hjalp. 

Da manden ikke kunne finde sin bil, forsøgte han nu at stoppe tilfældige bilister for at få adgang til deres køretøjer. Det lykkedes dog ikke.

På p-pladsen ved Shell og Q8 tæt på McDonald's på Randersvej steg tre personer ud af en bil, hvorefter manden gik hen til dem og forlangte at få deres bilnøgler.

I den forbindelse stak han en 36-årig mand i armen med kniven, hvorefter han stak af fra stedet. 

Østjyllands Politi efterlyser nu den 23-årige mand, som politiet formoder, er gerningsmanden.

Han bliver betragtet som farlig og muligvis bevæbnet, så man skal ikke tage kontakt til ham, men i stedet ringe til politiet på telefon 114, hvis man ser ham eller ved, hvor han er.

- Vi ser med stor alvor på episoderne i går aftes og er nu i gang med at stykke forløbet sammen og har sat flere efterforskningsskridt i gang. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan hjælpe os med at få flere detaljer på plads i forbindelse med hændelserne i går, eller borgere der har set den efterlyste, siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard fra Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

play Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan først leveres i april

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

IMG_4408

Vinder MGP med sang om søster med handikap: - Jeg gad godt skrive en sang om de særlige

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo