Politiet: Bispehaven er blevet mere rolig

Beboerne i området er blevet mere trygge, lyder det fra politiet

Østjyllands Politis lokalpoliti i Aarhus Vest var en tur rundt blandt beboerne i Bispehaven. De snakkede med beboere i boligområdet i det vestlige Aarhus. 

Og beboerne i de 115 lejligheder fik lov til at fortælle betjentene ansigt til ansigt, hvordan, de synes, det gik i området.

- Vi vil gerne høre lidt om, hvad der rør sig i området, og hvad der er med til at gøre beboerne utrygge, og det er bare nemmere at få den dialog, når man står ansigt til ansigt, lyder det fra politikommissær Klaus Hvegholm Møller fra lokalpoliti Aarhus Vest i en pressemeddelelse.

Generelt mere tryghed
Og beboernes tilbagemeldinger var overordnet positive, mange følte at området var blevet mere roligt. Politiet meldte også, at de beboere, der følte sig utrygge havde svært ved at forklarer hvorfor.

 - Faktisk viste det sig, at mange af dem, der giver udtryk for at de føler sig utrygge, har svært ved at forklare hvorfor og komme med konkrete eksempler på episoder, de har oplevet som utryghedsskabende. Og der kan vi måske være med til at mane nogle myter og rygter til jorden og give beboerne nogle gode råd til, hvordan de selv kan være med til øge trygheden, siger Klaus Hvegholm Møller.

Ugens rundtur i Bispehaven var anden gang i år, at Politiet har været ude og stemme dørklokker i området.