Politiet: Alt er roligt op til kæmpekoncert

Østjyllands Politi er til stede ved aftenens koncert på Ceres Park. Forventningen er, at alt kommer til at forløbe fint.

- Der kan være lidt ekstra trafik i området, men ellers er det kun omkring Jyllands Allé, hvor der er helt afspærret.

Østjyllands Politi meddeler onsdag eftermiddag, at der er roligt i byen op til aftenens store Rammstein-koncert, hvor 40.000 mennesker med hang til hård rock mødes på Ceres Park. Det fortæller Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Politiet er løbende i området, men forventningen - også i forhold til trafikken - er, at koncerten og trafikken før og efter kommer til at glide udmærket.

Ekstra køretid

- Vi forventer, når der er så stor en koncert, at der kan være ekstra trafik, når man skal til og fra koncerten. Da skal man beregne ekstra køretid, siger han.

Det har været forventningen, at 13.000 tyske Rammstein-fans ville tage turen til det østjyske og feste i Aarhus hele dagen, men onsdag eftermiddag er der intet at berette fra politiets side.

- Alt er roligt. Vi er der allerede nu, og vil løbende være derude. Sådan er det til alle større arrangementer.

Har du lyst til at dele dit gode, vilde eller sjove billede eller video fra koncerten eller trafikken, så skriv til redaktion@tv2oj.dk.