Politiaktion: 24-årig mand anholdt og to opgange evakueret

Bomberyddere er ved at fjerne en bombelignende genstand fra kælderen på Peter Fabers Vej. Den 24-årige anholdte mand bor ikke på adressen

1 af 3

Beboerne i to opgange på Peter Fabers Vej 37 og 39 i Aarhus V er blevet evakueret.

Det er sket, efter at  Østjyllands Politi tidligt i morges fik en anmeldelse om en bombe-lignenede genstand i kælderen under Peter Fabers Vej 37.

Beboeren er en 24-årig mand, der er blevet anholdt og ført væk af politiet.

Læs også Politiaktion i Aarhus: Mand anholdt og Rullemarie kørt frem

Østjyllands Politi har hele dagen haft afspærret et stort område omkring Peter fabers Vej 37. Over middag blev en hvid varevogn med Rullemarie kørt ind til bygningen. samtidig blev afspærringen rykket endnu længere væk.

- Lige nu går der en mand i bombedragt ud og ind. Folk, der kommer til, bliver bedt om at holde sig væk. Og beboere i området, der er hjemme, er blevet bedt om at holde sig væk fra vinduerne, siger TV2 Østjyllands medarbejder, der siden i formiddags har opholdt sig på stedet.

Ifølge ham forbereder Østjyllands Politi at skyde vand ind i kælderen. Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvad det er, de har fundet i kælderen.

- Jeg kan heller ikke sige noget om, hvornår afspærringen af området slutter, siger Janni Lundager, pressekoordinator, Østjyllands Politi.

Den 24-årige mand bliver i øjeblikket afhørt på Politigården i Aarhus. Østjyllands Politi oplyser til tv2oj.dk, at den 24-årige mand ikke er registreret på adressen.

TV 2 | ØSTJYLLAND har talt med manden, der har registreret bopæl på adressen. Ifølge ham har han lånt lejligheden ud til nogle somaliere.

01:07

Du kan se video fra aktionen på Peter Fabers Vej her. 

Luk video