Politi søger vidner til bilflugt

I forsøget på at slippe væk fra politiet kørte bilisten i den forkerte side af vejen

Østjyllands Politi efterlyser vidner til en rutinemæssig kontrol, der udviklede sig til en alvorlig situation, da bilisten stak af fra politiet og kørte i den forkerte side af vejen.

En patruljebil fra Østjyllands Politi observerede torsdag mellem kl. 12.40 og kl. 12.50 på Viborgvej ved Ringgaden i Aarhus en sølvgrå Mazda 626 med to personer.

Patruljen ønskede at foretage en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj, men personerne i Mazdaen ønskede ikke at tale med politiet og forsøgte derfor at køre fra patruljevognen.

Bilen kørte med stor fart fra Viborgvej ad Ringgaden i den forkerte side af vejen mod Silkeborgvej, hvorunder den blandt andet blev kørt op på fortov og cykelsti ved busstoppestedet på Ringgaden lige nord for Silkeborgvej.

Kørte videre på fortov

Ved busstoppestedet holdt en bus, og Mazdaen kørte med stor fart mellem bussen og læskuret ved stoppestedet, hvor flere personer opholdt sig. Mazdaen kørte derpå videre på fortovet og til venstre om hjørnet ved Silkeborgvej.

Østjyllands Politi søger vidner, som har været ved busstoppestedet eller i nærheden af dette, og som eventuelt kan bidrage med relevante oplysninger om kørslen, køretøjet eller personerne i dette.

Henvendelse til Østjyllands Politi på 114.

Tine Bay

playTidligere Miss Danmark i gaseksplosion: - Huden gled bare af

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest

kræftbørn børneafdelingen børneafdeling kræftramte Skejby Sygehus

play Afsløring vækker vrede: Plan om at samle behandling af kræftramte børn i København har været undervejs i tre år

aarhus Universitetshospital

Flere end 200 på venteliste: Syge af senfølger i kø til nye klinikker