Politi ønsker hjælp fra offentligheden

Politiet har modtaget flere henvendelser i efterforskningen af røveri mod en 80-årig kvinde i Viby, men mangler afgørende spor.

Tirsdag offentliggjorde Østjyllands Politi fotos og overvågningsoptagelser af den ene af to mænd, som mandag stod bag et groft hjemmerøveri mod en 80-årig kvinde i Viby. Det resulterede i flere henvendelser fra offentligheden, og særligt to var så interessante, at politiet efterforskede dem nærmere.

- Desværre førte det os ikke nærmere en opklaring eller anholdelser, siger vicepolitikommissær Søren Kjærgaard til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De to mænd trængte ind i den 80-åriges lejlighed og bandt hende til en stol. Hun blev truet til at oplyse sin pinkode, og den brugte den ene af mændene til at hæve 13.000 kroner på hendes konto. Hævningen skete mandag klokken 11.26 i Danske Bank i Viby Centret, hvor et overvågningskamera tog billeder af røveren.

Selve røveriet skete cirka klokken 11.10.

Manden beskrives som cirka 20 år, spinkel og 170 centimeter høj. Han var maskeret med røverihue, iført sort North Face jakke, blå cowboybukser og kondisko.

- Vi vil meget gerne have hjælp fra offentligheden i den her sag, siger Søren Kjærgaard.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 8731 1448.