Politi efterlyser fortsat vidner: 35-årig fik kraniebrud

Politiet efterlyser stadig vidner, som har oplysninger om et overfald på Skejby Bodega i det nordlige Aarhus torsdag aften

En 35-årig mand pådrog sig et kraniebrud som følge af grov vold udenfor Skejby Bodega, der ligger i Skejbycentret i Aarhus Nord. Episoden fandt sted torsdag aften.Foto: Google Street View.

Politiet har endnu ikke kommet videre i sagen om en særdeles grov voldsepisode, der fandt sted i Aarhus torsdag aften omkring kl. 20.30.

- Der er tale om et voldsomt overfald, og vi håber meget, at nogen kan hjælpe med oplysninger i sagen, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Carsten Dahl til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Sæt farten ned: Politiet sætter stærekasse op ved Aarhus

Den 35-årige mand kom alvorligt til skade under et overfald på Skejby Bodega. Forud for overfaldet stod den 35-årige sammen med tre mænd udenfor Skejby Bodega.

Pådrog sig kraniebrud men udenfor livsfare

Politiet ønsker at komme i forbindelse med vidner, som har set mændene der, eller som har set den efterfølgende vold.

- Manden har pådraget sig et kraniebrud og andre alvorlige skader. Der er tale om særdeles grov vold, siger Carsten Dahl. 

Læs også Mænd kørte rundt med 300 vejskilte i stjålet trailer

Politiet oplyser, at den 35-årige mand ikke kan huske, hvad der er sket, og at han ikke kan give en beskrivelse af, hvem der stod bag overfaldet.

Manden er udenfor livsfare men stadig indlagt på sygehus.

Har du viden om overfaldet, så hører politiet gerne fra dig på tlf. 114.