Pokalvinder: Min vildeste drøm!

Århus fik første pokaltitel

For 34-årige Henrik Hansen var søndagens pokalfinale måske sidste chance for at vinde noget af betydning i sin karriere. Han var derfor jublende lykkelig efter sejren over Skjern.

Det var en glad Henrik Hansen, der mødte pressen efter han sammen med holdkammeraterne fra Århus Håndbold for første gang i klubbens historie havde vundet DHFs pokalturnering.

- Jeg har svært ved at få det ind under huden og kæmper med at holde tårerne tilbage, sagde han til sporten.dk efter kampen og tilføjede:

- Jeg har spillet håndbold her i Aarhus siden barndommen, er efterhånden blevet 34 år, har aldrig vundet noget som helst og oplevede finalen som min sidste chance. Den vinder vi med ét mål. Er det for meget sagt, at eventyret ikke kan skrives bedre?

Århus tog pokalen

Henrik Hansen leverede selv svaret:

- Det er ganske enkelt min vildeste drøm, der nu er gået i opfyldelse. Og så var det endda lige før han slet ikke var kommet i aktion i finalen.

- Det seneste stykke tid har jeg været plaget af åndedrætsbesvær.

Århus Håndbold møder Skjern

Kræfterne er i øjeblikket ikke til at spille fuld tid. Derfor blev det besluttet, at jeg kun skulle være med i angrebet, sagde Henrik Hansen.

Den disposition viste sig at være fornuftig. Henrik Hansen mærkede kun sporadisk til sin astma, og blev sit holds topscorer.