Pokalfinale: AGF'er fik tinnitus

Alexander Juel Andersen gik til pause med tinnitus ringene for ørerne, da AGF spillede pokalfinale mod FC København

02:03

1 af 2

Kristi Himmelfartsdag var en festdag for både AGF's og FC Københavns fans, og den gode stemning fra Fælledparken inden opgøret blev i den grad overført til Telia Parken.

Alexander Juel Andersen gæstede Fodbold med Horup tirsdag aften, og han og de øvrige AGF'ere blev mødt af en mur, da de gik på banen.

Lydniveauet blev ikke mindre, da Morten "Duncan" Rasmussen udlignede til 1-1 lige inden pausen.

LA: Stadion i Aarhus dur ikke

- Jeg må indrømme, at jeg ikke før har prøvet at gå ned i pausen og have tinnitus ringende for ørerne. Det var voldsomt, og det snakkede jeg også med nogle af de andre om, siger Alexander Juel Andersen.

Redaktør Jan Schouby fra Århus Stiftstidende og Christian Thye-Petersen, sportsredaktør på Jyllands-Posten, var også imponerende over kulissen i Telia Parken og den larm, der blev sendt ind mod spillerne fra begge langsider og begge endetribuner.

Kulturformand: AGF skal også være ydmyge

AGF-spillerne tabte som bekendt pokalfinalen, men spillerne blev på banen trods skuffelsen over resultatet, for de blev også hyldet efter slutfløjtet.

- Normalt vil man jo gerne bare væk fra banen, men vi blev ligesom hængende derude, for vi ville gerne sige tak flere gange rundt til alle fansene, fortæller Alexander Juel Andersen.

Se indslaget om pokalfinalen i videoen øverst i artiklen.

Klik her for at se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup