Pia mistede livet i trafikulykke: Hun vil blive husket for sit store hjerte

Tidligere i denne uge mistede en 52-årig kvinde livet i en trafikulykke på E45. HK Østjylland oplyser, at kvinden var på vej til en opgave som tillidsrepræsentant.

Fagforeningen skriver på sin hjemmeside, at der er stor sorg i den lokale afdeling, hvor flaget tidligere på ugen gik på halv. 

- Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at vores afdelingsbestyrelsesmedlem, Pia Hagedorn, er afgået ved døden i en tragisk trafikulykke på vej til en opgave som tillidsrepræsentant, skriver HK Østjylland i et mindeord. 

Pia Hagedorn bestred en lang række poster i HK Østjylland, HK Handel Østjylland, HK Handel Danmark. Hun var ansat i Salling Stormagasin i Aarhus, hvor hun var tillidsrepræsentant og næstformand i landsklubben for HK'erne i Salling Group. 

- Vi har mistet et kompetent, vidende og empatisk menneske, som brændte for opgaverne i HK og ikke mindst for fællesskabet (...) I det daglige var hun et lyspunkt og bidrog med godt humør i de sammenhænge, hun var i, lyder det i mindeordet. 

En ekstra mor 

Særligt hendes arbejde med de unge elever og medarbejdere, vil hun blive husket for. 

- Hun var en ekstra mor for eleverne og de unge på arbejdspladsen, tog sig af dem, og var der altid for dem. Som tillidsrepræsentant var hun omsorgsfuld og hjertevarm og gjorde alt, hvad hun kunne for at sikre kollegaerne det bedst mulige arbejdsliv.

Men vigtigst af alt var hun gift med sin mand, Jes, og mor til sin to børn, en søn og en datter. 

- Vi sender dem vores varmeste tanker og dybeste medfølelse, skriver HK ØSTJYLLAND på sin hjemmeside.

Pia Hagedorn omkom tirsdag eftermiddag i en ulykke på motorvej E45 i nordgående retning mellem Hadsten og Sdr. Borup. To lastbiler og Pia Hagedorns personbil var involveret. 

Hun blev bragt til Aarhus Universitetshospital i Skejby med politieskorte, men hendes liv stod ikke til at redde.