Peter Graulund skal være træner i AGF

Tidligere Superliga-profil får nu ansvaret for serie 3-hold

For tre år siden valgte fodboldspilleren Peter Graulund at stoppe sin professionelle fodboldkarriere i AGF og istedet gå trænervejen.

Afskeden dengang skulle dog vise sig kun at være et 'på gensyn'.

Det er nu kommet frem, at Peter Graulund igen trækker i spillertrøjen for den aarhusianske klub. Denne gang for klubbens næstbedste hold, der spiller i serie 3, hvor han fremover skal være spillende træner, skriver AGFFAN.dk.

Graulund og ’Tøffe’ sejrede

Holdet kalder sig 'Danmarks Flotteste Seriehold' og har haft succes med at bevæge sig opad i ligaerne. Seneste bedrift var at avancere fra serie 4 til serie 3.

I juni sidste år spillede Peter Graulund selv en rolle, da holdet slog det ubesejrede tophold AC Pink Panthers. Han og den tidligere AGF- og landsholdsspiller Stig Tøfting var nemlig kaldt ind som forstærkninger.

Bliver bedre og bedre

I et interview med AGFFAN.dk fortæller holdets stifter Christian Byrsted således om tilknytningen af Peter Graulund:

- Han er som en fransk rødvin - han bliver bedre med årene. I forhold til hans betydning på bænken og træningsbanen, så gør det jo, at vi får en helt anden kvalitet i træningerne, vi kommer bogstaveligt talt til at lære fra den bedste. Han fortæller, at han gerne vil hjælpe os med at blive bedre til den sport vi elsker, og specielt ville han gerne byde ind med input til opstillet, og den måde vi skal spille angrebsfodbold på, siger han.

Ambitionen er, at 'Danmarks Flotteste Seriehold' skal sikre sig oprykning til serie 2 i denne sæson.

Peter Graulund spillede i AGF fra 2006 til 2012 og fortsatte efterfølgende som assistenttræner for AGFs U19-hold. Han har sidenhen arbejdet som tv-kommentator og ekspert for Viasat.

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter

Michael Aastrup Jensen

Politiker om rejse til Dubai: Jeg passede mit job

Mobilepay

Telefon-svindlere narrede ældre kvinder

20201123-124830-L-1920x1338we

Britisk variant spreder sig i Danmark

20181016-152953-3-1920x1261we

Ny omfartsvej udvides med et ekstra spor

20210118-185420-L-1920x1232we

9 ud af 10 vil takke ja til coronavaccine