Panik før lukketid

Henter private ejendele i konkursbo

02:49

1 af 2

De har arbejdet hele dagen. Men lige nu har de ekstra travlt. Underentreprenørerne og deres ansatte, som tæller flere lokale håndværkere, er lige nu ved at hente deres private ejendele på byggepladserne Navitas og Bestseller på havnene i Aarhus. Håndværkerne er hyret som underentreprenører af byggevirksomheden Pihl og Søn, der tidligere i dag erklærede sig konkurs.

- Der er rigtig mange håndværkere her, der er meget overraskede og berørte over situationen. De ved ikke, hvad der kommer til at ske. Men lige nu handler det for dem om at få hentet deres private ejendele, inden byggepladserne lukkes, så det kan opgøres hvilke værdier, der er i konkursboet, fortæller TV 2 | ØSTJYLLANDS reporter på stedet.

Håndværkerne bliver tjekket af vagter, inden de får lov til at køre fra stedet, for at sikre at de kun fjerner deres egne private ting.

En af underentreprenørerne oplyser til TV 2 | ØSTJYLLAND, at han frygter at han nu går en økonomisk meget usikker fremtid i møde. Han har mange ansatte på projektet, men ved ikke, om de skal fortsætte arbejdet eller ej.

Se indslag øverst på siden.