Overhalede politiet via nødsporet

Der var fart på flere af de bilister, færdselspolitiet mødte i Aarhus Vest torsdag aften

Det blev til 16 sager, da politiet torsdag aften lavede færdselsindsats i Aarhus Vest.

Otte af sagerne drejede sig om for høj fart, hvor sælrigt to sager skilte sig ud. En bilist kørte lige forbi politiet med 117 km/t på Gudrunsvej, hvor fartgrænsen lyder på 50 km/t.

På Edwin Rahrs Vej kørte en anden bilist 96 km/t, hvor det er tilladt at køre 60 km/t, derudover kørte bilisten over for rødt lyd med politiet i hælene. Det viste sig, at manden heller ikke havde et gyldigt kørekort.

- De her sager et gode eksempler på, hvorfor vi laver denne type færdselsindsatser i Aarhus Vest i stedet for at bruge fotovogne. Når folk kører sådan, så skal de stoppes med det samme til en alvorssnak med politiet og ikke vente på modtage en bøde, siger politikommissær hos lokalpolitiet i Aarhus Vest, Jens Espensen, i en pressemeddelelse.

Da politiet var på vej hjem fra indsatsen, blev patruljevognen overhalet via nødsporet af en bilist, der kørte 190 km/t.

Derudover bød aftenen på en enkelt spritbilist, og så fik betjentene anholdt en person, der er eftersøgt i en tyverisag fra Midt- og Vestsjællandspolitikreds.

I alt blev det altså til 16 sager, hvor 12 af dem udløste et klip i kortet.