Overfald: 69-årig kvinde blev grebet bagfra og væltet omkuld

Østjyllands Politi søger vidner i sagen

Torsdag aften den 18. februar kl. 22.30 blev en 69-årig kvinde overfaldet på Vestergårdsvej ud for boligforeningen Alboa. En mand væltede hende omkuld, så hun brækkede højre overarm.

Overfaldsmanden forsøgte uden held at fraviste kvinden hendes indkøbsnet. Efterfølgende var den 69-årige så chokeret, at det først var en uge efter, at hun anmeldte episoden.

- Overfaldet sker, efter at hun er steget af bussen og går mod sin bopæl. Her bemærker hun en bil, der kører imod hende, og pludselig blev hun grebet bagfra af en mand, fortæller politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til tv2oj.dk.

29-årig mand udsat for groft røveri i Viby

Søger unge udlændinge

Det vides ikke med sikkerhed, om bilen har noget med episoden at gøre.

Politiet har fået et meget sparsomt signalement af gerningsmanden fra kvinden. Han beskrives som mellemøstlig af udseende, spinkel af bygning og brun i huden. Han havde desuden sort hår.

- Men ofret blev kontaktet af tre unge udlændinge efter hændelsen, som ville hjælpe hende. Det afviste hun, fordi kvinden var så chokeret. De unge vil vi meget gerne tale med, siger Marianne Morgen.

Der var tale om en ung kvinde og to mænd, som muligvis har set noget af overfaldet, der kan hjælpe politiet videre med efterforskningen. Seneste melding om den 69-åriges tilstand er, at hun fortsat er indlagt.