Ove Mulvad er død

Tidligere TV 2/FYN direktør døde mandag

Fra 1997 og 15 år frem var Ove Mulvad direktør på TV 2/FYN, indtil han i marts i år trådte tilbage på grund af alvorlig sygdom.

Ove Mulvad voksede op i Aarhus og blev uddannet i musikvidenskab og dramaturgi på Aarhus Universitet. I 1978 indledte han tv-karrieren på Danmarks Radio som regissør og produktionsleder, inden han blev producer og programmedarbejder på TV/MIDT-VEST.

Fra 1994 til 1997 var han uddannelsesleder på TV 2/DANMARK, før han i 1997 blev direktør på TV 2/FYN. Her stod han blandt andet for flytningen af tv-stationen fra Svendborg til Odense og digitaliseringen af tv-stationen.

I de senere år var Ove Mulvad med til at give de fynske tv-seere en helt ny kanal. Det digitale sendenet førte til TV 2/FYN+, der siden er blevet til TV/FYN, som nu giver mulighed for at sende fynsk tv døgnet rundt.

Ove Mulvad var i en årrække også formand for bestyrelsen i "Foreningen af TV 2-regioner", og kollegaer betegner ham som en ordentlig og redelig hædersmand, der for altid vil være skrevet ind i TV 2-regionernes historie.

Han efterlader sig en hustru og tre børn.