Østkyst Hustlers: Ældre publikum er vidunderligt

Østkyst Hustlers, der er vant til det lidt ældre klientel, ser det kun som en fordel

02:49

Der er kamp om det modne publikum i nattelivet. Bedst illustreret ved det 1.600 kvadratmeter store Hotel Carmel, der åbner i Aarhus i slutningen af april, hvor der bliver swing og dans og en aldersgrænse på 25 år.

Et band, der er vant til det ældre publikum, er Østkyst Hustlers, der har været aktive siden 90’erne. Selv mener de, at de tiltrækker folk i alle aldersgrupper.

- Der var rent faktisk mange dengang, der gerne ville til koncert med os, men var for små eller unge, og så kan komme det nu, så det er et meget broget publikum, siger medlem Bozzy Bo til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Kamp om det modne publikum i det østjyske natteliv

Her til aften spillede veteranerne på Fatter Eskild, et spillested i Aarhus, der også henvender sig til det modne publikum.

Og det passede rapgruppen godt.

- De er vidunderlige, for de står og snakker rentetilpasningslån og har babysittere og så drikker de sig sindssygt stive, så vi sælger mange øl, siger Bozzy Bo, som blev suppleret af sin kollega

- Det er også blevet nemmere efter at Bauhaus og de der byggemarkeder har åbent om søndagen, for vi spiller jo gerne fredag og lørdag, og før lukkeloven var det et problem at få dem ud, for så skulle de jo alt muligt med haven og så videre, men nu passer det, siger Nikolaj Peyk. 

Læs også Brand på kendt natklub: Strippere måtte evakueres

På spørgsmålet om, hvor længe Østkyst Hustlers vil fortsætte med at underholde publikum i alle aldre var svaret klokkeklart.

- Der går 20-30 år endnu i hvert fald, siger gruppens sidste medlem Jazzy H.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.