Østjyllands Politi på sporet af flugtbilist fra Aarhus

En ældre dame stak af, efter vedkommende havde ramt en knallert i fuld fart

Foto: Ivan Lerche

I løbet af onsdagen har en video af en flugtbilist i Aarhus floreret på de sociale medier.

I videoen kan man se, hvordan bilisten i eftermiddagstrafikken på Ringgaden i Aarhus tirsdag eftermiddag rammer en scooter, hvorefter scooterkøreren bliver slynget til jorden.

Det fik ikke bilisten til at stoppe eller at sænke farten.

- Det skal man jo ellers ved en ulykke, siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Politiet ved, hvilken bil der er tale om, og de har også en ide om, hvem bilisten er, og de er i gang med at tage kontakt til vedkommende.

- Vi vil selvfølgelig også gerne finde ud af, hvem den forudrettede er i forbindelse med vores efterforskning af sagen, siger Marianne Morgen.

Flugtbilist: Scooter-fører klarede tur i asfalten

- Der er tale om overtrædelse af færdselsloven, og så må man som sagt heller ikke køre fra et uheld, fortsætter hun i forhold til hvilke sigtelse, bilisten kan se frem til.

Ifølge Århus Stiftstidende skulle flugtbilisten være en ældre dame, som efter et ophold på en tankstation i Egå blev fulgt hjem af en betjent i civil.

Herunder kan du se en video, som Ivan Lerke har delt på det sociale medie Facebook, for netop at finde frem til bilisten.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Og så fortsatte bilen bare ud i det blåScooterføreren blev kørt på skadestuen af en af de andre bilister, og jeg har bedt om at mine oplysninger bliver givet videre til hendeScooter føreren fik nogle knubs, og har kontaktet politiet nu

Posted by Ivan Lerke on 27. oktober 2015