Østjyllands Politi efterlyser indbrudstyv – kan du genkende ham?

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en gerningsmand, som har begået indbrud i en villa i Borum ved Sabro.

Foto: Østjyllands Politi

OPDATERET: Østjyllands Politi oplyser mandag, at man nu har identificeret manden. Derfor er videoen af tyven fjernet, ligesom vedkommende er blevet sløret på billedet øverst i artiklen.

Østjyllands Politi har været på jagt efter en indbrudstyv siden mandag, men de har ikke haft heldet med sig, og derfor beder de nu offentligheden om hjælp til at identificere tyven.

Mandag den 18. marts klokken 13:23 kastede den ukendte gerningsmand en sten gennem en rude i en villa i Borum ved Sabro.

Læs også Bandekonflikt rykker til ny del af byen: Mand skudt flere gange

Gerningsmanden var kun i huset i tre minutter, og på den korte tid lykkedes det ham at slippe afsted med en stol og nogle lamper af mærket PH. Herefter forlod han huset via en terrassedør.

Husets beboere har et skjult overvågningskamera hængende i huset, og det har fanget gerningsmanden på video, imens han begår indbruddet.

Det er denne video Østjyllands Politi nu lægger ud til offentligheden i håb om, at nogen kan genkende gerningsmanden.

Læs også Stor hash-fangst på Djursland

- Vi håber virkelig, at det her kan hjælpe til, at vi kan få ham identificeret og efterfølgende finde ham, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi, Per Bennekov til TV2 

Kan du genkende manden på videoen, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.