Opfordrer til underskrivning

Håber at presse justitsministeren

SF?s politiske leder i Aarhus, Thomas Medom, opfordrer nu alle til at skrive under på protesten mod udvisningen af Kenneth Iversens vietnamesiske kone Yen Ngoc.

På hjemmesiden skrivunder.net er underskriftsindsamlingen "ang udvisningen af Yen Ngoc" startet, og over 900 har nu skrevet under.

Thomas Medom opfordrer alle andre til at følge trop og skrive under, da han på den måde håber at kunne øge presset på justitsminister Morten Bødskov, så udvisningen standses.

- Jeg kan slet ikke forestille mig det pres og den utryghed en småbørnsfamilie må føle, når de gang på gang får stillet i udsigt, at nu skal de splittes fra hinanden. Morten Bødskov svigter som justisminister. Han har nøglerne til at standse udvisningen og vise at vi i Danmark ikke straffer mennesker der uddanner sig, arbejder og på alle måder er en helt almindelig familie, udtaler Thomas Medom i en pressemeddelelse.

- Jeg håber at mange vil skriver under på underskriftindsamlingen. Justitsministeren må som minimum fortælle, hvorfor han ikke vil standse udvisningen af familien. Men han bør selvfølgelig gribe ind og bruge sin indflydelse til at sikre familien tryghed og derefter ændre reglerne, så de ikke straffer mennesker der gør sig dygtigere, siger Medom.

SF-Aarhus sender desuden en mail til alle medlemmer, hvor de opfordres til at støtte underskriftsindsamlingen.