Opdatering: Mor og 21-årig samlever sigtet for drab på barn

To personer er anholdt for drab på en fire og et halvt år gammel dreng, der blev fundet i Nygade i Aarhus

ARTIKLEN OPDATERET KL. 18.50.

En afspærring af Nygade i Aarhus skabte tidligere meget mystik. Nu er det kommet frem, at politiet på adressen fandt en død dreng på fire og et halvt år. Den 21-årige mand, der befandt sig i lejligheden, blev anholdt.

Kl. 11.26 fik politiet en anmeldelse om, at der i Nygade muligvis var et tilskadekomment barn, og det var årsagen til, at man fik kendskab til forbrydelsen.

En halv time senere meldte barnets mor, en 26-årig kvinde, sig på Odense Politigård, hvor hun således også blev anholdt. Begge er nu sigtet for drab, oplyser Østjyllands Politi.

Efter afhøringer af begge torsdag eftermiddag kan Østjyllands Politi stadig ikke sige noget om motiv eller de to sigtede personers indbyrdes rollefordeling.

Tragedier koster tre livet på ét døgn

Fredag vil i hvert fald én af de to anholdte blive fremstillet i grundlovsforhør ifølge politiet. Hvorvidt begge eller kun den ene bliver fremstillet, vil der først blive taget stilling til fredag morgen.

De to sigtede var bekendte

- Det er ikke barnets forældre, som vi har anholdt i sagen. Manden er kun bekendt til moren, fortæller vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Lars Peter Madsen.

Han oplyser desuden, at man stadig ikke ved, hvordan drengen er blevet slået ihjel. Retsmedicinere arbejder fortsat på gerningsstedet.

- Lige nu kan vi ligeledes sige, at vi formoder, drabet er blevet begået i dag. Men vi afhører moren og manden i øjeblikket for at få mere klarhed over sagen, siger Lars Peter Madsen.

Ifølge vicepolitiinspektøren er begge personer bosat i Aarhus, og derfor skal man også have fundet ud af, hvorfor moren befandt sig i Odense.

Trykket stemning blandt beboerne

TV 2 | ØSTJYLLAND har været i kontakt med en af beboerne på Nygade, som kan fortælle, at området var afspærret i en længere periode. Men derudover ved heller ikke beboerne mere om sagen.

- Jeg blev afhørt af politiet, som ville høre, om jeg havde lagt mærke til noget, men det har jeg ikke. De oplyste intet om, hvad der var sket. Stemningen er ret trykket, fordi vi intet ved, lyder det fra beboeren til tv2oj.dk.

De pårørende er underrettet.

Øverst i artiklen kan du høre interview med vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen.

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere evakueret

20210120-171659-2-1920x1283we

Biden er officielt præsident: Tidligere østjysk Trump-støtte er positiv

Anders Kühnau

Regionsrådsformand om fald i vaccineleverance: Ældre og sårbare kommer til at vente

Liva

Liva er både dansker og amerikaner: - Derfor er det her præsidentvalg helt specielt

Wallpipe Lisbeth

playLisbeth fra Løvens Hule har stor succes – her er opskriften

Genrebillede, frisør

Frisørorganisation: - Det er fuldstændig vanvittigt at køre ud til kunder