Opdateret: Eftersøgt kvinde fundet omkommet

Østjyllands Politi håber på hjælp fra borgere i Mårslet- og Aarhus-området til at finde 70-årig kvinde.

Kvindens pårørende er underrettet. Arkivfoto. Foto: Christian Lindgren

OPDATERING: Kvinden er tirsdag formiddag fundet omkommet i vandet ved Aarhus. Ifølge politiet tyder intet på, at der er sket noget kriminelt. De pårørende er underrettet.

Østjyllands Politi beder tirsdag morgen offentligheden om hjælp til at finde en 70-årig kvinde fra Mårslet-området, der ikke er set siden, hun forlod sit hjem mandag aften i nedtrykt tilstand.

Læs også Peter kæmper i den gode sags tjeneste - kollegerne kæmper mod uret

Østjyllands Politi har mandag aften og natten til tirsdag ledt efter kvinden med politihunde og assistance fra Beredskabsstyrelsen, men desværre uden held. 

Tirsdag morgen er eftersøgningen i Mårslet-området syd for Aarhus derfor blevet genoptaget.

Læs også Tobakken er gemt væk - nu er hæderspris fundet frem

- Vi fortsætter eftersøgningen med hunde, og så har vi rekvireret en helikopter til at hjælpe. Jeg ved ikke, om den er kommet frem endnu, men ellers er den der snart, siger Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Politiet har primært fokuseret eftersøgning af den 70-årige kvinde i Mårslet-området syd for Aarhus, men også borgere i Aarhus opfordres til at holde øje med hende. Foto: Google Maps

Østjyllands Politi håber nu på hjælp fra offentligheden i håb om at finde den 70-årige.

Selvom eftersøgningen primært har taget udgangspunkt i Mårslet-området, opfordres borgere i Aarhus også til at være opmærksomme. Ifølge politiet kan den 70-årige være søgt mod Aarhus-området i bus eller med taxa.

TV2 ØSTJYLLAND har fjernet oplysninger om og billede af kvinden fra denne artikel.