Okkels: Jeg skal finde mit eget spil frem

Venstre-backen Anne Sophie Okkels vil spille SK Aarhus-spil i aftenens VM-kamp mod Montenegro

Fredag aften spiller det danske kvindelandshold i håndbold mod Montenegro i den sidste VM-gruppekamp. En af spillerne på holdet er den aarhusianske venstre-back Anne Sophie Okkels.

Hun var oprindeligt ikke med i VM-truppen på grund af en skade, men i kampen mod Tunesien ødelagde Lotte Griegel sit knæ, og derfor blev den aarhusianske back hentet ind i truppen.

Anna Sophie Okkels har været på banen mod både Serbien og senest mod Ungarn, hvor hun scorede det sidste mål i en - for Danmark - dårlig landskamp.

- I de første kampe har det været meget overvældende at komme ind. Og nu kan jeg så mærke, at nu har jeg prøvet det, og nu kan jeg begynde at zoome lidt mere ind på, hvad det lige er, jeg skal komme med for at præstere bedst, siger 25-årige Anna Sophie Okkels til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Okkels i mål med store drømme

Efterårets store profil

Men i aften gælder det så kampen mod Montenegro. Og nu hun har vænnet sig til tanken og ikke mindst det store publikum, ved hun godt selv, hvordan hun får succes i rødt og hvidt.

- Jeg håber, jeg kan komme ind og vise lidt mere af mit SK Aarhus-spil. Det er jo også derfor, jeg er her nu, fordi jeg har spillet det spil, jeg har spillet. Og det skal jeg også finde frem på landsholdet, siger hun.

Anne Sophie Okkels har været en af efterårets helt store profiler i Dameligaen. SK Aarhus-backen er nummer to på ligaens topscorerliste for et hold, der ellers indtager 9.-pladsen.

VM-kampen mellem Danmark og Montenegro spilles fredag aften klokken 20.45.

I videoen øverst i artiklen kan du se indslaget om SK Aarhus-spillerens rutsjebanetur i forbindelse med VM i kvindehåndbold 2015.

Endelave vaccination

Flere vaccine-steder åbnes i Østjylland: Ældre skal hjælpes med andet stik

Coronatest gennem næsen

Positivprocent fra lyntest har ligget under én i to uger

Vaccine dosis.

Dansk efterspørgsel på vaccine-rejser til Dubai: - Det er helt absurd

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Huset Nyvang

playHer er handlingsplanen, der skal få styr på skandaleramt plejehjem

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge