Og den heldige vinder er....

14.000 deltog i konkurrence om rejse

01:12

1 af 2

Tidligere folkeskolelærer Hanne Wendelboe fra Knebel på Djursland var den heldige vinder, der onsdag blev trukket op af stråhatten i TV 2 | ØSTJYLLANDs kodekonkurrence.

Der var i alt kommet 14.000 besparelser, siden konkurrencen blev indledt 18. januar.

En lettere overrasket Hanne Wendelboe kunne umiddelbart efter den glædelige nyhed meddele, at hun agter at tilbringe ugen på Cypern med datteren Stine W. Bjorholm, der bor i Horsens.

Ikke besluttet endnu
Mor og datter har endnu ikke besluttet, hvornår kufferten skal pakkes, men de ser frem til forhåbentlig, at kan komme af sted midt i maj, hvor de vil nyde lange gåture i byen og naturen.

Stine - og hendes søn Storm på fem år - havde i dagens anledning akkompagneret Hanne til modtagelsen af rejsechecken tidligere i dag hos Århus Charter på Lille Torv i Aarhus.

Hun fik serveret nyheden om en kommende ferie på en lidt uventet facon:

- Mor spurgte, om jeg kendte nogen der ville med til Cypern? og det gjorde jeg da!, siger hun.

Rejser fra Aarhus Lufthavn
De to heldige østjyder rejser fra Aarhus Lufthavn og bliver indkvarteret på hotellet Pagona, der med sin centrale beliggenhed i Pafos indbyder både til sightseeing og lange gåture.

Ud over rejsen til Cypern med Århus Charter har flere østjyder dagligt kunne forsøde tilværelsen med østjyske oplevelser, der blandt andet inkluderede entrébilletter til en lang række af Østjyllands forlystelsesparker samt restaurantbesøg og kro- og hotelophold.