Officielt: Emil Nielsen ny mand i AGF

AGF er blevet enige med norske Rosenborg om en lejeaftale på Emil Nielsen

Foto: AGF

Emil Nielsen er ny mand i AGF på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen, og som indeholder en såkaldt købsoption, hvis begge parter ønsker at forlænge samarbejdet.

- Med tilgangen af Emil (Nielsen, red.) får vi endnu et stærkt kort til vores offensiv. Emil kan dække alle pladser i forreste linje og har gennem flere sæsoner vist, at han kender vejen til målet og også kan lægge op til scoringer. Hans kompetencer passer godt til vores hold, og han byder ind med nogle færdigheder, der vil skærpe konkurrencen om de forreste pladser, siger AGF's sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Også hovedpersonen selv sætter pris på for det nye samarbejde.

- Jeg er sindssygt glad for at have skrevet under på en lejeaftale med AGF. De gange, jeg har spillet i Aarhus, har jeg været meget imponeret over fansene, hjemmebanen og hele stemningen, siger Emil Nielsen.

- Morten Wieghorst er samtidig en dygtig træner, som jeg kan udvikle mig godt under, så jeg er ovenud glad for at få denne mulighed, fortsætter han.

Emil Nielsen har tidligere spillet for FC Roskilde, og han står noteret for tre U19-landskampe og tre scoringer.

Han blev for 11 dage siden opereret for lyskebrok, og han er stadig under genoptræning. Men han forventer snart at være tilbage i fulde omdrejninger igen. Første træningsdag på Fredensvang er tirsdag klokken 10.30.