Nyvalgt politiker bliver udskrevet

Ole Birk Olesen valgt i Østjyllands Storkreds er udskrevet

Liberal Alliances Ole Birk Olesen er udskrevet fra Rigshospitalet efter at have været indlagt siden fredag.

Det har været en noget alternativ tilværelse som nyvalgt folketingspolitiker, Liberal Alliances Ole Birk Olesen har ført siden torsdagens valg.

Partiets flotte valgresultat er nemlig blevet fejret på Rigshospitalet, efter politikeren fik et ildebefindende og besvimede ved den liberale valgfest på Axelborg i København. 
Men mandag morgen blev Ole Birk Olesen udskrevet og er ved godt mod.
- Jeg har det rigtig godt. Jeg har ligeså mange kræfter nu, som før jeg dejsede om, siger han.

Ifølge lægerne lider Ole Birk Olesen af en mild udgave af lidelsen langt QT-syndrom, der kan resultere i forandringer i hjerterytmen.
- Jeg har formentlig haft det hele mit liv, og det har aldrig sat en bremser for mig før, så det kommer det heller ikke til i fremtiden. Lægerne har ikke rådet mig til at foretage nogen ændringer, siger Ole Birk Olesen.

At lidelsen viste sig lige netop ved Liberal Alliancens valgfest skyldes ifølge den nyvalgte politiker hverken vild eufori over et godt valgresultat med ni mandater til Liberal Alliance eller ærgrelse over en rød regering.
- Det blev formentlig udløst af, at jeg synes, det var meget ubehageligt, da en anden deltager til festen faldt om og fik hjertemassage, siger Ole Birk Olesen. 
Når Ole Birk Olesen går ind af dørene på Christiansborg, ser han frem til at bestride posterne som skatteordfører, erhvervsordfører og boligordfører, som han er blevet tildelt af partiledelsen.
- Det er tre enormt spændende og vigtige poster, hvor jeg virkelig føler mig hjemme. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet, siger han.