Nyt program i Musikhuset

Musikhuset præsenterer efterårets program

Foto: www.miklosszabo.com

Musikhuset i Aarhus har torsdag offentliggjort efterårets program.

Og der er blandt andet Rasmus Klump og festugerevy med Niels Olsen og Christiane Schaumburg-Müller i Tam Tam i Musikhuset på plakaten.

- Vi er i gang med et spændende år i Musikhuset. Vi har netop overstået tre store sommerkoncerter med Bob Dylan, Rod Stewart og Rasmus Seebach. Vores nye festugerevy Tam Tam i Musikhuset står lige for døren, og Dirty Dancing sælger helt forrygende godt. Vi er stolte over at kunne præsentere et stærkt og varieret efterårsprogram med masser af små perler og store oplevelser uanset om man er til klassisk, pop, rock, ballet eller teater, siger programchef i Musikhuset, Mette Kier, i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter:

- Vi håber, at publikum tager godt imod det og glæder os til at byde velkommen til et stærkt efterår i Musikhuset, siger Mette Kier.

Derudover rykker nogle af landets bedste komikere fra Comedy Zoo i København til Aarhus, hvor de indtager teatersalen i Filuren fredage og lørdage.

Hele Musikhusets program bliver sendt ud til 145.000 østjyske postkasser i de kommende dage, men kan du ikke vente på det, kan du se hele programmet her.