Nyt koncept søger 300 østjyske assistenter

Happy Helper, som er et nyt koncept, indtager Aarhus. Folkene bag søger 300 rengøringsassistenter

Happy Helpers stiftere: Fra venstre Jesper Brok-Jørgensen, Dennis Forchhammer og Adam Sebastian Sheikh Hjorth. Foto: PR-foto

Er du vaks med en klud, føler dig i godt selskab med et støvsugerør og har lyst til tjene lidt ekstra?

Jamen, så er du måske én af de 300 personer, som Happy Helper leder efter i Aarhus-området.

Happy Helper er en platform, der skaber forbindelse mellem personer, der gerne vil tjene penge på at gøre rent, og folk, som gerne vil have gjort rent. Konceptet har kørt i hovedstadsområdet i et halvt år.

- Vi er meget glade for at kunne åbne i Aarhus, hvor vi har kunnet mærke stor efterspørgsel. Vi er pt. på udkig efter cirka 300 hjælpere i Aarhus – typisk studerende – der ønsker at supplere deres SU med en fleksibel indtægt, hvor de selv kan bestemme deres kunder, timepris og arbejdstider, siger medstifter Adam Sebastian Sheikh Hjorth fra Happy Helper i en pressemeddelelse. 

Læs også Priser blev uddelt til de bedste østjyske iværksættere

Bag konceptet står tre unge familiefædre, Dennis Forchhammer, Jesper Brok-Jørgensen og Adam Sebastian Sheikh Hjorth. Ambitionen er at gøre dele af den sorte rengøring hvid og gennemsigtig.

- Vi er alle familiefædre med en travl hverdag, som ikke orkede rengøringen derhjemme. Vi ledte derfor på nettet efter rengøring til en ordentlig pris, men det var en jungle og ofte alt for dyrt. Måske derfor er omkring 85 procent af den private rengøring sort i dag. Vi tænkte, at vi måtte kunne lave noget smartere og gøre dele af den sorte rengøring hvid, siger Adam Sebastian Sheikh Hjorth.