Nyt gymnasium i midtbyen

Populær ungdomsuddannelse udvider

Fremtidens HTX-elever kan godt begynde at glæde sig, for allerede til august 2014 står der et nyt, moderniseret teknisk gymnasium på over 7.000 m² klar til at modtage dem i Aarhus Midtby.

Under det nye navn Teknisk Gymnasium Aarhus vil gymnasiet kunne byde ca. 650 elever og 80 medarbejdere velkommen.

Elevtallet vokser på de tekniske gymnasier under Aarhus Tech og for at få plads til den fremtidige vækst, er der behov for både at bygge nyt og modernisere de nuværende lokaler.

Populær ungdomsuddannelse

I øjeblikket går der ca. 1000 elever på HTX-uddannelsen i Aarhus. Skolens ledelse forventer, at dette tal i 2014 vil stige til 1250-1300 elever.

Oveni dette antal skal lægges de elever, som til august 2012 begynder på det nye Teknisk Gymnasium Skanderborg, som også er en del af Aarhus Tech.

- Ved at bygge nyt og modernisere det eksisterende skaber vi perfekte rammer for et attraktivt studiemiljø i et område, hvor vi kan blive en del af byens liv og puls, siger uddannelsesdirektør på Aarhus Tech Mogens Enevoldsen.

Beslutningen betyder, at det ældre Teknisk Gymnasium Christiansbjerg nedlægges, og Teknisk Gymnasium Aarhus Midtby moderniseres samtidig med, at der også bygges nyt.