Nye spor efter forsvundne Nick: Fanget på overvågning

Gennemgang af videoovervågning har givet Østjyllands Politi nye spor i eftersøgningen af forsvundet 24-årig

Nick Langkjær Hansen var søndag morgen kl. 05.23 på McDonald's på Store Torv i Aarhus. Foto: Privatfoto / Google Street View

Østjyllands Politi har fået et nyt spor at gå efter i eftersøgningen af den forsvundne 24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens, som i weekenden forsvandt efter en bytur i Aarhus.

Østjyllands Politi har de seneste dage gennemgået videoovervågningsmateriale fra relevante steder i det centrale Aarhus i forbindelse med eftersøgningen. Og det det arbejde har nu kastet et nyt spor af sig.

Læs også Dykkere ledte forgæves efter Nick i Aarhus Å

Hidtil var det seneste spor efter Nick Langkjær Hansen på baren Hekkenfeldt i Skolegade klokken 04.47 søndag morgen. Og hans mobil er sidste gang gået på en mast kvart i fem.

Nu har gennemgangen af overvågningsmaterialet vist, at Nick Langkjær Hansen kl. 05.23 søndag morgen var på McDonalds på Store Torv – altså mere end en halv time efter, at han sidst er set på baren i Skolegade.

Nick Langkjær Hansen var kl. 05.23 søndag morgen på McDonald's på Store Torv. Da han forlod butikken, svingede han til venstre ned mod varehuset Magasin. Foto: Google Maps

- Da han forlader McDonald's, svinger han til venstre og ned mod Magasin, siger politiassistent Marianne Morgen.

Og det er det sidste spor, Østjyllands Politi nu har i eftersøgningen af Nick Langkjær Hansen.

Onsdag gennemsøgte Østjyllands Politi i samarbejde med dykkere Aarhus Å fra Magasin og ud til havnebassinet.

(Artiklen fortsætter under grafikken)

 

Men på grund af de nye oplysninger flytter politiet nu fokus fra Skolegade og længere ind mod byen og i retning ud mod Langenæs, forklarer Marianne Morgen.

- Vi ved, at han skulle sove ved en kammerat i Tøndergade. De nye oplysninger betyder måske, at han kan have valgt en anden rute derhen end først antaget, siger Marianne Morgen. 

Nick Langkjær Hansen skulle efter planen have sovet hos en kammerat i Tøndergade Foto: Google Maps

Derfor er det også en anden del af åen - fra Magasin og hen mod Mølleparken - som dykkerne torsdag koncentrerer sig om.

Østjyllands Politi håber fortsat på hjælp fra offentligheden til at finde den 24-årige mand, og derfor opfordrer politiet blandt andet folk om at være opmærksomme på udhuse, kældre, cykelskure og baggårde på strækningen fra Immervad og mod Tøndergade.

Alle med oplysninger i sagen bedes kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Også frivillige fra organisationen Missing People hjælper til i eftersøgningen af Nick Langkjær Hansen, og de skal ud at lede igen torsdag.

01:46

VIDEO: 100 frivillige ledte torsdag efter forsvundne Nick Langkjær Hansen.

Luk video