Nye spillere giver ny energi

Martin Jørgensen om AGF-forstærkninger

Foto: Ole Nielsen

Fodboldklubben AGF har de seneste dage hentet flere nye ansigter til klubben, og det er med til at give holdet en ny energi, mener AGF-spilleren Martin Jørgensen.

I sidste uge blev angriberen Jeppe Kjær præsenteret, og mandag blev det officielt, at både Kim Aabech og Darnel Situ også er nye spillere i klubben, som jagter oprykning til Superligaen.

- Det giver altid ny energi i en trup at få nye spillere ind. Ud over de fodboldmæssige kvaliteter, de selv byder ind med, så er de med til at øge konkurrencen, og det kan give andre spillere et løft. Og så giver nye spillere jo mulighed for nye og andre dimensioner i spillet. Kim Aabech er den af de nye spillere, jeg kender bedst, og han er jo i hvert fald én, der ved, hvordan der skal scores mål. Det er jo i sidste ende det, fodbold handler om, siger Martin Jørgensen til klubbens hjemmeside.

AGF har udover de tre førnævnte også fået tilgang af Andreas Laudrup, Lukas Fernandes, Daniel Christensen og Nicolai Johannessen i løbet af denne sommer.

AGF skal onsdag klokken 18.00 på udebane møde Viborg FF i DBUs pokalturnering. Vinder aarhusianerne den kamp, venter Hobro fra Superligaen i næste runde.