Ny formand for LA i Aarhus

Den 25-årige Kasper Daae er ny formand for Liberal Alliance Aarhus

Foto: Peter Beier, Nytfoto.dk

Liberal Alliance Aarhus har fået ny formand. Det er den 25-årige iværksætter Kasper Daae, der har overtaget posten, og han vil ud og hverve nye liberale.

- Foreningen kommer til at få en mere målrettet orientering angående medlemstilgang. Vi skal vokse som forening og gøre os markante og tydelige, siger Kasper Daae til TV 2 | ØSTJYLLAND.

På posten som næstformand blev det et genvalg til Jakob Rixen, der er folketingskandidat for Liberal Alliance. Og Kasper Daae udelukker absolut ikke, at det kan være ham i fremtiden.

- Det kunne være interessant at prøve det på et tidspunkt, helt sikkert. Lige nu har jeg prioriteret at få noget erhvervserfaring, og jeg synes det er fornuftigt, at der er nogle i Folketinget, der har noget erhvervserfaring, så alle medlemmerne ikke er akademikere med lange uddannelser, siger Kasper Daae.

Som iværksætter er Kasper ejer af blandt andet en lille softwarevirksomhed og et konsulentfirma. Og så har han stor tiltro til, at Liberal Alliance kan vokse i Aarhus.

- Der er blandt unge studerende både på universitetet, gymnasiet og i folkeskolen en generel tendens til, at vi bliver mere populære. Det bliver nemmere og nemmere at være et liberalt parti i Aarhus, siger Kasper Daae.