Ny flyrute fra Aarhus Lufthavn til Lampedusa

Aarhus Charter tilbyder nu deres kunder en tur til den italienske ø Lampedusa med afgang fra Aarhus Lufthavn

01:22

1 af 2

I dag, fredag, kan Aarhus Lufthavn præsentere en ny rute. Det er Aarhus Charter, der er udbyder af ruten fra Aarhus Lufthavn.

- Det er Aarhus Charter, der har valgt at tilbyde deres kunder Lampedusa, og det er en ny destination for os, og en destination, som jeg virkelig håber, at østjyderne og Aarhus Charters loyale kunder vil tage til sig og prøve som et nyt sted at tage hen, siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Det betyder, at Aarhus Charter fortsat støtter Aarhus Lufthavn og vil tilbyde ruter herfra, og det glæder vi os selvfølgelig over, siger han.

Da Aarhus Charter i forvejen er er kunde hos Aarhus Lufthavn er der ikke tale om en økonomisk fantastisk aftale for Aarhus Lufthavn, men det er heller ikke det væsentlige, mener Peter Høgsberg.

Samler ind for at forskønne lufthavnen

- Det er ikke økonomien her, der er det vigtige. Det afgørende er fastholdelsen af de loyale østjyder, som vælger Aarhus Charter, fordi de vælger Aarhus Lufthavn, og når man nu kan tilbyde et nyt produkt, er det jo en fordel, siger han.

Den italienske ø Lampedusa har i de senere år ofte været kædet sammen med flygtninge, da mange bådflygtninge har valgt netop Lampedusa som deres destination for at nå Europa.

Se hele interviewet øverst i artiklen.