Ny busrute i fremgang: En bus med hver eneste færge

Hernings Turists og Molslinjens fælles busrute Kombardo Expressen udvider endnu engang

Kombardo Expressen transporterer passagerer fra Aarhus til København ved at benytte Molslinjens hurtigfærger. Foto: Presse

I juli besluttede Molslinjen sammen med Herning Turist at lave et alternativ til de mange busruter, passagerer tilbydes mellem Aarhus og København. Indtil nu har Kombardo Expressen været en stor succes.

Flere gange har de to selskaber måtte udvide antallet af ugentlige afgange, og nu gør man det igen – denne gang fra 84 til 150. Så nu er der en bus med hver eneste færge.

01:05

I indslaget her kan du høre mere om busruten, der kørte sin første tur med passagerer den 8. juli i år.  

Luk video

- Vi havde et mål om at få busser med på alle Molslinjens færger efter 12 måneder. Det mål har vi allerede nået nu, og vi har måttet løbe stærkt fra dag ét bare for at følge med, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i en pressemeddelelse.

Kombardo Expressen forsøger at adskille sig fra Rødbillet, Flixbus og de andre bustilbud ved at tilbyde en tur mellem landets to største byer, hvor der kun er et stop – nemlig på færgen.

Run på i weekenderne

Og behovet for billige, direkte busture med ophold på Molslinjens hurtigfærger har overrasket.

- Især i weekenderne har vi oplevet kæmpe efterspørgsel, og nu har interessen for alvor spredt sig til hverdagene, så derfor mander vi op på busser og afgange, siger Jesper Skovgaard.

Læs også Nyt forbud: Store vinger må ikke fragtes på E45 i myldretiden

Samtidig arbejdes der på at gøre alle Kombardo Expressens busser let genkendelige og sikre et højt serviceniveau på turene, som på lidt over tre timer sender gæsterne mellem rutebilstationen i Aarhus og DGI Byen i København.

Alle billetter til Kombardo Expressen mandag til og med torsdag koster fra 99 kroner.