Ny aarhusiansk håndboldklub må skrive kontrakter

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har godkendt Aarhus United som kontraktklub

Aarhus United arbejder hårdt på at blive klar til klubbens debut i landets bedste håndboldrække for kvinder. Klubben fik tidligere på året lagt beslag på SK Aarhus' ligalicens, og torsdag faldt endnu en vigtig brik på plads.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har således godkendt Aarhus United som kontraktklub, hvilket betyder, at klubledelsen kan begynde at indgå kontrakter med spillere.

Tidligere har vi talt med en af initiativtagerne til klubben, Jan Snogdal.

- Vi er blevet rigtig godt modtaget i det aarhusianske og østjyske erhvervsliv, og vores tanker og ideer om et samlet bæredygtigt projekt, der skal hvile på og videreudvikle talentudviklingen i Aarhus, sammen med en sund økonomi, har fået bred opbakning, fortalte han til TV2 ØSTJYLLAND for en måned siden.

Præsenterer hovedsponsor og spillere

Dengang var man allerede langt med de planer, der nu er kommet et skridt videre. 

- Nu har vi et fundament, og så kan vi begynde at bygge ovenpå, både økonomisk og organisatorisk, så vi kan skabe et håndboldprojekt, der skaber glæde og stolthed for alle i og omkring Aarhus. Og som bliver et pejlemærke for såvel talentarbejdet og klubsamarbejdet i hele området, lød det fra Jan Snogdal. 

Aarhus United oplyser i dag desuden, at man på et senere tidspunkt vil afsløre en hovedsponsor og præsentere spillere på et pressemøde.

Aarhus United overtager fra næste sæson SK Aarhus' plads Primo Tours Ligaen. SK Aarhus, der var plaget af økonomiske problemer, sluttede sæsonen på en niendeplads.

80_percent

play Lystbådepladser bliver revet væk

Ikea Skejby Aarhus IKEA

Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

LINE JENSEN, KUNSTIGE NEGLE

play Line elsker kunstige negle: Former dødsstjernen på din fingerspids

Politi

Mand bragt på hospitalet efter slag og spark i hovedet

Silkeborg Højskole

Højskole bruger ny taktik: Fortsat kun et smittetilfælde

renovering

Danskerne vil bruge feriepenge på boligen - og det er et problem, siger eksperter