Nu skal du være hurtig - campingvogne bliver revet væk

Endnu flere danskere har fået smag for at campere, og det betyder at campingvognene bliver revet væk. Hos Østjysk Caravan i Hasselager er der kun ganske få tilbage.

Det blev ikke kun sidste års rejserestriktioner, der blev en succes for campingpladserne. 

Det fortsætter i år. Endnu flere danskere har nemlig fået smag for at campere. 

Det oplever de blandt andet hos Østjysk Caravan i Hasselager, hvor campingvognene bliver revet væk. 

- Det er mange år siden, vi oplevede noget lignende. At vi har solgt så mange vogne og har så få vogne tilbage, som vi har i dag, siger Tonny Simoni, der er indehaver af butikken, til TV2 ØSTJYLLAND, da vi mandag er på besøg. 

Har ganske få tilbage 

Indtil videre har Tonny Simoni solgt 400 campingvogne i år - både nye og brugte. Og det er væsentlig flere, end han plejer. 

-  Lige nu har vi 8 brugte og 12 nye tilbage, og det har vi aldrig oplevet før. Vores matrikelnummer plejer at være totalt fyldt, siger han. 

Normalt har de 50 nye og 60-70 brugte på lager, så man må i den grad sige, at lageret er blevet støvsuget. Det er dog ikke noget, der generer Tonny Simoni - tværtimod. 

- Den vi står foran her, den var nogle der ringede på i søndags fra Ribe, og så kom der nogle først inden lukketid i går, og købte den for næsen af dem nede i Ribe, griner han. 

Medlemstal i Dansk Camping Union (DCU)

- Det er eskaleret herunder coronaen

Tonny Simoni mener i høj grad at succesen kan tilskrives coronapandemien. 

- Det startede også før corona, men det er eskaleret herunder coronaen, siger han. 

Og det forstår han sådan set godt. 

- Under alle kriser trækker man sammen, så familien kommer til at betyde meget, og der er jo ikke en bedre ferieform end at være sammen i sådan en campingvogn og komme ud og opleve det fantastiske land, som vi lever i, siger Tonny Simoni.

VIDEO: Tonny Simonis lager af campingvogne er næsten tomt.