Nu fortsætter eftersøgningen af Niels

Lørdag skal frivillige, organisationen Missing People og pårørende igen lede efter den 73-årige Niels Nicolaisen fra Aarhus

I dag er det fire uger siden, at den 73-årige Niels Nicholaisen på mystisk vis forsvandt. Han var angiveligt på vej til træning i Seier Fitness på Spanien, men siden har ingen set ham, og der er meget få spor at gå efter.

Det sidste livstegn, der har været, er fra en telefonmast nær havnen, som Niels' telefon er gået på omkring tidspunktet, hvor han forsvandt. Derfor har eftersøgningen også indtil nu primært koncentreret sig om dette område. Men lørdag prøver man noget nyt.

- Vi skal afsøge 43 på forhånd definerede punkter i en radius ud fra Seier Fitness. Det er stadig vores formodning, at min far var på vej derhen, så nu kigger vi i baggårde og lignende i området, siger Niels' søn, Jesper Nicholaisen, til tv2oj.dk.

Fund fra skoven førte ikke Missing People på sporet af Niels

Eftersøgningen begynder kl. 12 ud fra politigården, hvor Missing People har fået lov til at låne et lokale at arbejde ud fra.

- Så er alle ellers velkommen til at komme ned og hjælpe. Sidste lørdag var der 150 frivillige, som hjalp, og det er overvældende at mærke den opbakning, fra folk, der viser hjerterum, lyder det fra Jesper Nicholaisen.

Hænger tung sky over hverdagen

Han og den øvrige familie kæmper i øjeblikket for at få dagligdagen til at fungere.

- Vi prøver at have en normal hverdag, men der hænger en tung sky over os. Det værste er, at der virkelig ingen spor er. Hver gang er det en ny teori, som skal undersøges, og så er vi blevet skuffet, fortæller Jesper Nicholaisen.

Det er ikke så meget håbet om at se faren i live, der stadig findes hos familien. I forhold til det er de meget realistiske om, at chancerne er særdeles små.

Privat eftersøgning: Sønner leder efter Niels med båd og sonar

- Det er mest en afklaring, vi søger. Sådan en har vi brug for, siger sønnen.

Slutteligt beder han alle, der har lyst, til at møde op ved politigården i Aarhus kl. 12.

- Hvis der bare er for en time eller to, er det helt fint. Alt kan bruges, lyder meldingen fra Jesper Nicholaisen.