Nu får syvårige Lucas sit tryllesæt

Mange Facebook-brugere blev berørt af et indslag tirsdag, og derfor gik de i aktion

02:20

1 af 2

Tirsdag kunne TV 2 | ØSTJYLLAND fortælle om Børnehjælpsdagens julearrangement på Aros, hvor anbragte børn og unge fik en hyggelig dag med gaver og sang.

Et af børnene i indslaget var syvårige Lucas Tarento fra Højbjerg, som inderligt ønskede sig et tryllesæt. Det fik han imidlertid ikke, og selvom han nu også virkede glad for brætspillet Stratego, så gik hans ønske alligevel lige i hjertet på brugerne af vores Facebook-side.

"Så på TV 2 | ØSTJYLLAND, da Lucas fik sin julegave. Det var ikke sjovt at, har selv været på børnehjem hele min barndom, så ved godt, hvor skuffet man kan blive. Vil gerne give Lucas sit tryllesæt, men ved ikke lige, hvordan det foregår. Nogen som har et godt forslag?"

Sådan skrev brugeren Michael Maigaard.

Får det i julegave

Efter noget tid trådte Lucas' familie til og hjalp med kontakten, og i dag lød så denne glade besked på Facebook:

"Der er blevet sørget for, at Lucas får sit tryllesæt. Michael Maigaard har valgt at sponsorere det til ham. Det bliver overrakt den 12. december, når han skal holde jul med familien. Dejligt at se der stadig findes gode mennesker i verden," lød det fra et familiemedlem, og Lucas' mor, som også er med i indslaget supplerede:

"Er helt overvældet over, at en der ingen relation har til mine børn eller min familie, vil gøre så god en gerning. Jeg ved, at det vil gøre en kæmpe forskel for Lucas."

Du kan se hele indslaget med Lucas og de andre børn øverst på siden.