Nu er hun favoritten

Anne Gadegaard både bookmakernes og publikums favorit

I aften går Melodi Grand Prix -finalen løs i Gigantium, og spørger man bookmakerne, så er aarhusianske Anne Gadegaard favorit til at vinde.

Fredag var der generalprøve i Gigantium i Aalborg med publikum på. Her sørgede den tidligere barnestjerne tilsyneladende for så overbevisende en optræden, at bookmakerne, der tidligere har vurderet hende til en andenplads, nu vurderer, at hun har de bedste chancer for at vinde.

Se også: Anne er blandt favoritterne

Også en stikprøve på 300 publikummer, der så generalprøven fredag, blev bedt om at komme med deres bud på en vinder, og også blandt dem var Anne Gadegaard favorit til at vinde.

Et hurtigt kig på YouTube, hvor man kan finde alle Melodi Grand Prix-sangene, viser, at Anne Gadegaards nummer "Suitcase" er det mest hittende med i skrivende stund over 72.000 visninger.

Den østjyske formand for Melodi Grand Prix-fanklubben Johann Sørensen spår da også en topplacering til Anne Gadegaard:

- Jeg er sikker på,at hun vil komme til at kæmpe om de sjove placeringer. Hun har altid været min egen personlige favorit, fordi jeg synes, hun har det bredeste appeal, siger Johann Sørensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Babou står til en midterplacering

Når det gælder det andet østjyske Melodi Grand Prix-håb Babou, der tidligere har optrådt i X Factor, så ser hans chancer ikke helt så gode ud:

- Lige nu ligger han til en midterplacering, siger Johann Sørensen.

Babou optræder med sangen "Manjana", som lige nu har over 30.000 visninger på YouTube.

Melodi Grand Prix-finalen starter i aften klokken 20.

Her kan du høre Anne Gadegaards "Suitcase"