Nu checker fire trængte familier ind til gratis kroferie

Nilles Kro i Sabro nordvest for Aarhus huser fra i dag og frem til fredag fire familier, der får et gratis sommerophold

Nilles Kro i Sabro ved Aarhus giver værelser og lækker kromad til fire familier, der har brug for en håndsrækning i ferien. Foto: Google Street View

I disse dage er rigtig mange familier på ferier rundt om i Danmark eller i det store udland. Men det er langt fra alle, der selv har råd og overskud til at tage på sommerferie. Det gør Nilles Kro ved Aarhus noget ved, og i dag checker fire familier således ind til et gratis ophold på kroen.

For 14 dage siden lavede Nilles Kro nemlig en konkurrence på Facebook, hvor man udlovede sommerophold til fire heldige familier, som ikke selv har ressourcer til at komme på ferie.

- Vi har fået over 70 henvendelser, og det er vi glade og stolte over. Der er blevet trukket lod, og de fire familier får direkte besked om blandt andet programmet, fortalte kroejeren Jens Holm så for nylig på kroens Facebook-side.

De fire familier får udover ophold på kroen og god mad også oplevelser i nærområdet med oveni hatten.   

- Jeg vil gerne takke vores sponsorer Randers Regnskov og Energimuseet, der har sørget for billetter til familierne, lyder det fra Jens Holm.

Læs også Samsø Festival melder udsolgt og er klar til camping

Transporten sørger Karins Taxi i Hadsten for, og generelt er mange lokale sponsorer kommet på banen for at give familierne en uforglemmelig ferie.

Familierne checker ind på Nilles Kro i løbet af i dag, og så er de på ferie her indtil fredag.