Northside og halvmarathon går sammen om kombi-billet

Northside og Aarhus City Halvmarathon går sammen og tilbyder fest og løb

Foto: NorthSide Festival

John Fogde.

1 af 2

Hvis du er typen, der kan kombinere festival og kolde øl med en rask løbetur på godt 21 kilometer, så læs endelig videre.

Festivalen Northside samarbejder nemlig i år med Bestseller Aarhus City Halvmarathon.

Læs også Fem nye danske navne til dette års Northside

Der bliver mulighed for at købe et begrænset antal billetter, der giver en partoutbillet til Northside, et startnummer til løbet samt en specialdesignet t-shirt at løbe i. 

- Der er en besparelse, hvis man køber begge to, og hvis man er hurtigste mand eller kvinde til løbet, af dem der har købt den her slags billet, har du sikret dig en billet til Northside og halvmarathon 2018. Så det er bare at få snøret skoene, siger talsmand for Northside John Fogde til TV 2 | ØSTJYLLAND.

John Fogde fortæller, at der har været pæn efterspørgsel på at få kombineret arrangementerne.

Læs også Endagsbilletter til Northside revet væk

- Det er noget, folk har forholdt sig til tidligere, hvor de har bedt os om at gøre noget ved det. Der er nogle, der har deltaget i begge arrangementer. Det er klart, at du stiller nok ikke i den optimale startposition, hvis du drikker dig ned lørdag aften, men jeg tror, at rigtig mange vil deltage i begge dele, siger John Fogde. 

Billetantallet vil være begrænset – ligesom det efterhånden er begrænset, hvad der er af billetter til Northside 2017. Senere i denne uge vil festivalen melde ud, hvornår det færdige program bliver offentliggjort, og så begynder talsmanden at drømme om udsolgt.

Læs også Ølkander og plastikkrus skal genbruges på Northside

- Vi har solgt flere billetter til festivalen i 2017, end vi gjorde til hele 2016, og det kan vi, fordi vi arbejder på en kapacitetsudvidelse. Vi forventer et push i billetsalget, når vi melder det endelige program ud, siger John Fogde. 

En billetpakke til NorthSide 2017 og Aarhus City Halvmarathon 2017 koster 1.960 kroner, og billetsalget begynder fredag 24. februar kl. 10.00 via northside.dk.