Northside holder fast i billetprisen

Aarhus-festivalen Northside har billetstrukturen klar - og billetterne sættes i salg på tirsdag

På tirsdag den 29. september begynder det generelle salg af billetter til 2016-udgaven af den populære musikfestival Northside.

Og hvis du frygtede, at succesen var steget arrangørerne til hovedet, og at du derfor skulle slippe ekstra for at være med i 2016, så var det heldigvis en grundløs frygt.

For prisen for en partoutbillet, der giver adgang til alle festivalens tre dage, er den samme som sidste år - nemlig 1.395 kroner plus gebyr.

Det er også muligt at købe en billet, der både giver adgang til Northside og Danmarks Grimmeste Festival i Brabrand - så må du slippe 1.795 kroner.

Northside afholdes i 2016 i dagene den 17. til 19. juni. De første navne til programmet forventes at være klar inden jul.

- Dette års festival var uden tvivl den flotteste og mest velfungerende til dato. Tidligere års problemer med køer og betalingssystemer var blevet fikset, og når det kommer til indretning og logistik var der ifølge en undersøgelse fra Epinion fremgang på alle parametre, hvilket vi er meget glade for og stolte over, siger talsmand for NorthSide, John Fogde i en pressemeddelelse.

- Vi har dog fortsat tårnhøje ambitioner og vil blandt andet arbejde på at blive endnu bedre indenfor økologi, bæredygtighed, affaldshåndtering, indretning og udsmykning, så vi er overbevidste om, at der er endnu en fremragende festival i udsigt uden at det bliver dyrere for gæsterne, siger han.

Float Studio

Lukket fire gange af politiet: Nu forklarer ejer, hvorfor han bryder coronareglerne

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

Vagn Christensen, Hovedgård Lokalråd

play 46 år uden togstop: Nu intensiverer tidligere stationsby kampen for at få toget tilbage

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: Partier og organisationer efterlyser genåbningsplan for skoler