Norsk prinsesse til festuge

Kommer til Aarhus for at markedsføre kontroversiel bog

Forfatterne bag bogen 'Mød din skytsengel' er den norske prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy. De to driver også engleskolen Astarte i Oslo.

Den norske prinsesse Märtha Louise besøger Aarhus i forbindelse med Aarhus Festuge for at promovere udgivelsen af den kontroversielle bog "Mød din skytsengel" på dansk. Prinsessen har skrevet bogen sammen med forfatterkollegaen Elisabeth Samnøy og den skabte ved sin udgivelse i 2009 i Norge stor furore.
 

Den norske prinsesses åbenhed omkring sin spiritualitet skabte vældig ravage i hjemlandet. Blandt andet gik biskopperne i rette med prinsessen og påstod, at hun fraveg den kristne lære. Andre har ment, at hun skulle afgive sin prinsessetitel.
 

En undersøgelse, som den norske avis VG står for, viser, at fire ud af ti nordmænd ligesom prinsessen tror på, at man kan tale med sin skytsengel og dermed komme i bedre harmoni med sig selv.
 

Nu udsender det aarhusianske forlag Lemuel Books bogen på dansk, og de to forfattere vil i den forbindelse søndag 28. august i Aarhus Musikhus holde et foredrag om, hvordan vi alle kan møde vor skytsengel.
 

I Aarhus står de to forfattere også for en workshop i Mejlgade 28 med titlen 'Mød din skytsengel' - her kan man lære om auraafgrænsning - deltagelse koster 1200 kr..
 

Endelig medvirker både prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy på englekongressen i Vejle Musikteater lørdag 27. august. De to forfattere er hovednavnet på kongressen, hvor forhåndsinteressen har været overvældende. Mere end 30.000 har klikket sig ind på englekongressens hjemmeside.
 

- Mange interesserer sig for engle, fordi der er blevet større interesse for bløde værdier," siger kongressens arrangør Peter Mortensen.
 

Bogen 'Mød din skytsengel' har solgt i et stort oplag i Norge. Bogen er allerede udgivet i Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig og Italien.