NordicBet: Kort glæde for AGF

Bookmakerne tror, at aarhusianerne får svært ved at i Superligaen, og derfor har bettingfirmaet AGF'erne som nedrykningsfavoritter

Foto: Ole Nielsen

Der er i dag stor glæde i AGF, efter det i går blev sikkert, at klubben rykker op i Superligaen. Men bookmakerne tror, at glæden bliver kort.

De spår nemlig, at klubben ryger tilbage til 1. division efter en enkelt sæson. Det giver i øjeblikket pengene 1,95 gange igen, hvis holdet rykker ud af ligaen efter en enkelt sæson, skriver NordicBet i en pressemeddelelse.

Dermed er aarhusianerne favoritter til sidstepladsen sammen med oprykningskollegerne fra Viborg.

- Ved tidligere oprykninger har AGF haft gode odds for overlevelse, fordi klubben har pengene og potentialet til at spille Superliga. Men denne gang kan vi simpelthen ikke forsvare at give dem bedre overlevelseschancer end rutinerede og hårdtarbejdende hold som SønderjyskE og Hobro, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelelse.

- Trods oprykningen fra 1. Division, så har AGF's defensiv sejlet hele sæsonen. Den slags bliver straffet i Superligaen. Derudover forholder vi os stærkt tvivlende til, om Wieghorst er den rigtige træner til at føre holdet gennem en hård bundkamp. Han ønsker at spille offensivt, boldbesiddende fodbold. Det bliver en ekstremt vanskelig spillestil at praktisere med den nuværende trup, fortsætter han.

Se her NodicBets odds på, om holdet rykker ud af Superligaen 2015/2016:

- AGF 1,95

- Viborg 1,95

- Sønderjyske 2,10

- Hobro 2,10

- FC Nordsjælland 8

- OB 12

- Esbjerg 12

- Randers 25

- AaB 40

- Brøndby 300

- FC Midtjylland 500

- FC København 750