Nicolai Wammen skal være far igen

Finansminister Nicolai Wammen skal være far igen. Hustruen Karen Lund Wammen skal føde i begyndelsen af 2020.

Genrefoto. Nicolai Wammen og Karen Lund Wammen venter en dreng i begyndelsen af det nye år. Foto: Claus Bjørn Larsen - Ritzau Scanpix

Den tidligere Aarhus-borgmester og nuværende finansminister, Nicolai Wammen (S), skal være far til en dreng i begyndelsen af næste år.

- Karen og jeg glæder os så meget til at blive forældre til en lille dreng i starten af næste år. Vi kan næsten ikke vente med at møde den lille gut, skriver Nicolai Wammen på sin Facebook-profil.

Han er gift med Karen Lund Wammen og har i forvejen sønnen Carl.

Parret blev gift tilbage i 2016 i Aarhus Domkirke, hvor familie, venner - heriblandt flere prominente politikere - var med. Det kan du se mere om i videoen herunder.

04:00

VIDEO: Tilbage i 2016 blev parret gift i Domkirken i Aarhus. 

Luk video

Nicolai Wammen blev udpeget til finansminister 27. juni. Siden 2015 havde han været politisk ordfører i Socialdemokratiet, hvor han også tidligere har været forsvarsminister og europaminister.

Nicolai Wammen var borgmester i Aarhus Kommune fra 2006 til 2011, og han er valgt til Folktetinget her i Østjyllands Storkreds, hvor han ved seneste valg fik 23.427 personlige stemmer - og dermed var han den største stemmesluger i Østjylland.