Nephew spiller på taget af ARoS: Billetter revet væk på under ét minut

Billetterne til rockbandet Nephews spektakulære koncerter på toppen af ARoS blev revet væk på under ét minut

Foto: Michael Boe Laigaard

Mange fans af det aarhusianske band Nephew sad klar ved tasterne orsdag formiddag klokken 10. For på dette tidspunkt frigav bandet gratis billetter til bandets spektakulære koncerter på taget af ARoS i Aarhus i næste uge.

Men mange måtte også give op efter meget kort tid. Billetterne blev revet væk på under ét minut. Det fortæller bandets manager til TV2 ØSTJYLLAND.

- Vi vidste godt, at der ville være rift om dem, men det er svært at vide, hvor hurtigt det går. Men det kan vist ikke gøres hurtigere, siger Jakob Sørensen.

  Foto: David Leth Williams - Scanpix

Der er en unik aften i vente for dem, der så har været så heldige at få billet til eventet. Nephew spiller tre nye numre på taget af kunstmuseet ARoS. Bandet kommer til at være på en rund scene, omkranset af regnbuen - Olafur Eliassons værk "A Rainbow Panorama", hvorfra publikum kan se Nephew spille.

Men hvis man tænker, at man kan høre bandet spille i byen torsdag aften, må man nok tro om. For tilskuerne kommer til at bære høretelefoner, hvor koncertens lyd vil være i. 

Der var i dag i alt 300 billetter til salg, og bandet vil spille for publikum i fire omgange.

Læs også Nephew-comeback fører dem til Bøgescenerne til sommer

Hvis man ikke fik billet skal man dog ikke give helt fortabt på at opleve det anderledes set-up. For på Nephews facebookside kan man torsdag aften følge koncerterne live. 

- Dette er blevet til med velvilje og samarbejde fra ARoS.  Det er også derfor, det er gratis. Vi vil lave noget alternativt, der er sjovt for alle, der er involveret. ARoS har hjulpet os langt, siger Jakob Sørensen.

Nephew har i vinter udgivet tre numre fra ep’en Vinter-i-Ring. Men nu er det så på tide at udgive nye sange, som tager udgangspunkt i forår. Sangene, der bliver spillet for første gang offentligt torsdag, er fra ep’en Forår-i-Ring.

Næste gang, der kommer nye sange fra bandet, bliver i forbindelse med sommerens koncert på Roskilde Festival, og tager udgangspunkt i sommeren. Sidste omgang kommer til efteråret, sådan der kommer til at være en færdig plade klar, når bandet spiller til de to helt udsolgte arenakoncerter i Herning og København.

Nephew

De oprindelige fire medlemmer af Nephew mødte hinanden på musikvidenskab på Aarhus Universitet i midten af 90’erne. De udgav deres 

Nephew slog igennem i 2004 med nummeret ”Movie Klip” fra pladen USADSB.

Til efteråret udgiver bandet deres sjette studiealbum