Narkohandler på flugt: Smed cykel efter betjent

En 26-årig mand forsøgte at undslippe politiet ved blandt andet at kaste en cykel efter betjentene.

Da en patrulje fra politiet tirsdag aften ville henvende sig til to mænd, udviklede det sig noget dramatisk. 

Patruljen havde en mistanke om, at de to mænd var i gang med at handle stoffer på Janus La Cours Gade i Aarhus C.

Men da patruljen tog kontakt til mændene, kastede den ene af dem sin cykel efter den ene betjent, der blev ramt på skinnebenet. Herefter stak begge mænd af. 

- Betjenten fik en mindre hudafskrabning, så han kom ikke alvorlig til skade, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Stoffer og kontanter 

Det lykkedes for den ene at stikke af, men den anden, en 26-årig mand, blev anholdt. Det var blandt andet takket være en borger, der pegede betjentene i den rigtige retning. 

- Vi formoder, at den anden mand er en køber, der var på stedet. Men det lykkedes os ikke at få fat på ham i denne omgang, siger Jakob Christiansen om den undslupne mand. 

Den 26-årige havde under flugten smidt sin taske. Betjentene fandt dog frem til tasken efterfølgende, og kunne se, at den var fyldt med hash, skunk og kontanter. 

En efterfølgende ransagning af mandens lejlighed viste flere stoffer og mange tusinde kroner i kontanter. 

- Vi kommer ikke ud med det præcise antal, men der er tale om en del poser med stoffer og flere tusinde kroner, siger Jakob Christiansen. 

Den 26-årige blev sigtet for salg af euforiserende stoffer, og derudover blev han sigtet for vold mod en polititjenestemand.