Naboer væmmes

Hjemmerøveri skaber utryghed

01:28

1 af 2

Fredag morgen blev en familie med tre børn udsat for et voldsomt hjemmerøveri, hvor de blev holdt fange og truet med en økse på deres bopæl på Kornmodsbakken i Aarhus V af en endnu ukendt gerningsmand.

Og det skaber utryghed i kvarteret.

- Jeg synes, at det har været voldsomt, og vi er meget kede af, at vi bor i et kvarter, hvor vi er lidt udsatte for så noget. Jeg har stor sympati for familien, og jeg synes, at det er grusomt, at nogen kan finde på at gøre det, når der er små børn til stede, siger Birthe Churchill.

Lørdag først på aftenen oplyser Østjyllands Politi, at dagen ikke har budt på et stort gennembrud i jagten på gerningsmanden.

- Sagen er ikke kommet så meget videre, vi venter på tekniske spor fra bilen, og så håber vi på hjælp fra offentligheden, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Derfor vil politiet gerne høre fra folk, som har oplysninger i sagen.

Det kan være personer, som har set noget mistænksomt i området omkring Kornmodsbakken i Aarhus V fredag morgen, hvor hjemmerøveriet foregik i tidsrummet 6.30 til 7.00, eller personer, som har set den den hvide Ford Focus stationcar eller eventuelt gerningsmanden omkring Louisevej i Brabrand, hvor politiet fandt bilen efterladt fredag.

Gerningsmanden beskrives som mand, 175 til 180 centimeter høj, muskuløs af bygning, iført grøn maskering, grøn bluse, blå bukser og hvide handsker. Han talte engelsk.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

I indslaget over artiklen kan du se mere om hjemmerøveriet.